ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی چیست؟

انسان‌ها از زمان‌های بسیار دور برای برقراری ارتباط با یکدیگر از تصاویر استفاده می‌کردند، نقوشی که انسان‌های اولیه در غارها می‌کشیدند، شاهدی برای اولین تلاش‌های انسان جهت برقراری ارتباط تصویری است. اما امروزه این ارتباط تصویری دست‌خوش تغییرات زیادی شده است، این نقوش در طی سال‌های اخیر رفته رفته پیشرفت کرده و امروز شاهد فیلم‌های چند بعدی با جلوه‌های ویژه‌ پیچیده هستیم. از نقوش انسان‌های اولیه در غارها گرفته تا فیلم‌های سراسر جلوه‌های ویژه‌ی امروزی، همگی مجموعه‌ای از تصاویر برای انتقال مطالب مختلف هستند. اگر یک تصویر، می‌تواند گویای هزاران کلمه باشد، تصور کنید یک ویدئو چقدر حرف برای گفتن دارد!

بر اساس گزارش موسسه فراستر (Forrester Research) تماشای یک ویدئو یک دقیقه‌ای، تاثیری بیشتر از خواندن 1.8 میلیون کلمه (چیزی معادل 3600 صفحه) دارد!

در اصل همین امر، پایه‌ و اساس ویدیو مارکتینگ را می‌سازد. بازاریابی ویدیویی یا ویدئو مارکتینگ یکی از روش‌های بازاریابی دیجیتال است؛ روشی که کسب و کارها برای انتقال پیام مورد نظرشان به مخاطبان، در جهت رسیدن به اهداف مختلف استفاده می‌کنند. در ادامه این مقاله به توضیح بیشتر این نوع مارکتینگ محبوب و انواع آن پرداخته‌ایم.

مفهوم ویدئو مارکتینگ چیست؟

ویدئو مارکتینگ در اصل به معنی ساخت ویدئو برای معرفی کسب‌وکار، محصول یا خدمات به صورت مستقیم یا غیر مستقیم است! در اصل هر محتوای ویدئویی که به کسب و کارها جهت رشد یا افزایش آگاهی مخاطب کمک کند، می‌تواند در بخش ویدئو مارکتینگ قرار بگیرد.

ویدئو مارکتینگ به دلیل تاثیرگذاری بالایی که روی مخاطب دارد، در سال‌های اخیر توجه بیشتری را به خود جلب کرده است. این روزها صاحبان کسب و کارها و دیجیتال مارکترها جهت جذب و نگه‌داری مخاطب، تبدیل او به مشتری و در نهایت افزایش فروش، از بازاریابی ویدیویی بیشتر از قبل استفاده می‌کنند.

تبلیغات ویدئویی از کجا شروع شد؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخچه ویدیو مارکتینگ به مدت‌ها پیش از پیدایش اینترنت برمی‌گردد؛ در اصل می‌توان تمام تبلیغات تلویزیونی را بخشی از ویدیو مارکتینگ نسل اول دانست. حدودا 80 سال پیش یعنی در سال 1941 شرکت ساعت سازی «بولووا» برای اولین بار از سیستم تبلیغات ویدیویی برای تبلیغ کالای خود در شبکه‌ تلویزیونی نیویورک در طول بازی یانکی‌ها استفاده کرد؛ هزینه‌ این تبلیغات برای شرکت بولووا چیزی حدود 4$ بود.

چرا باید از این نوع مارکتینگ استفاده کنیم؟

کافیست برای دیدن یک مسابقه فوتبال یا پیگیری اخبار، تلویزیون را روشن کنید تا با هجوم تبلیغات تلویزیونی مواجه شوید که گاهی به طرز چشمگیری وایرال و به تکه کلام و سرگرمی مردم تبدیل می‌شود و گاهی هم به میوت کردن یا خاموش‌کردن تلویزیون می‌انجامد.

تبلیغات تلویزیونی تنها یک نمونه از انواع ویدئو مارکتینگ برای جلب‌توجه مخاطب و کسب درآمد بیشتر در دنیای مدرن امروزی است.

همینجا باید به این نکته اشاره کنیم که ویدیو مارکتینگ از تبلیغات ویدئویی متفاوت است. در اصل ویدئو مارکتینگ فراتر از ویدئوهای صرفا تبلیغاتی است و می‌تواند شامل محتوای آموزشی یا سرگرمی یا هر نوع محتوایی باشد که به پیش‌برد اهداف برند شما کمک می‌کند.

آموزش مارکتینگ

بازاریابی ویدئویی را از کجا شروع کنم؟

برای شروع ویدئو مارکتینگ کارهای زیادی وجود دارد که باید انجام دهید. در ابتدای امر مانند هر پروژه موفق دیگری، شما باید آنچه را که می‌خواهید انجام دهید برنامه‌ریزی کنید. سپس پرسونای خود را مشخص کنید؛ اینکه برای چه طیف مخاطبانی ویدئوی خود را می‌سازید، از اهمیت بالایی برخوردار است.

بعد از آن نوبت ساخت ویدئوها می‌رسد. این فرایند، از نوشتن محتوای ویدئو تا ضبط و ادیت آن باید به‌صورت اصولی و حرفه‌ای انجام شود و در پایان، انتشار و ارزیابی محتوای تولید شده در یک پلتفرم کارآمد و در زمان درست، آخرین مرحله از فرایند ویدئو مارکتینگ برای رسیدن به نتیجه موردنظر شما است. در اینجا به ترتیب هریک از این موارد را به طور کامل شرح خواهیم داد.

1. هدف من از ویدیو مارکتینگ چیست؟

تعیین هدف، یک گام اساسی قبل از شروع هر کاری است. ابتدا باید مشخص کنید که می‌خواهید با ساخت ویدئو به چه چیزی برسید. آیا بیشتر به دنبال فروش هستید؟ یا می‌خواهید فالوورهای شبکه‌های اجتماعی خود را افزایش دهید؟ برای شما حفظ بیشتر مشتریان اهمیت دارد یا جذب مشتریان جدید؟

در مورد اهداف باید صریح باشید؛ زیرا اهداف مختلف با استراتژی‌های متفاوت پشتیبانی می‌شوند و نتایج متفاوتی تولید می‌کنند. به عنوان مثال برای افزایش فروش، ممکن است لازم باشد یک ویدئوی دمو از محصولات خود یا معرفی محصولاتتان بسازید. برای بازاریابی ویروسی، ممکن است نیاز به تبلیغات ویدیویی هوشمندانه یا یک کمپین در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌های اختصاصی و یک سری فیلم داشته باشید.

2. مخاطبِ ویدئوهای من کیست؟

این که بدانید برای چه کسانی بازاریابی می‌کنید، کلید اصلی یک کمپین موفق است. تعیین مخاطب هدف به شما کمک می‌کند بفهمید با چه کسانی صحبت می‌کنید و این افراد به چه چیزهایی علاقه دارند.

مخاطبان هدف در حوزه ویدیو مارکتینگ به افرادی گفنه می‌شود که ویدئو برای آنها ساخته می‌شود. آنها می‌توانند مشتریان فعلی شما، مشتریان آینده یا افراد دیگری باشند که بر تصمیمات مشتریان شما یا مشتریان احتمالی تأثیر می‌گذارند. دانستن بازار هدف مهم است زیرا به شما در توسعه پیام ویدئو کمک می‌کند.

در راستای شناخت مخاطب، لازم است با مفاهیم سفر مشتری و قیف بازاریابی هم آشنایی خوبی داشته باشید. از زمانی که مشتری بالقوه با برند و محصول شما آشنا می‌شود در واقع وارد قیف فروش یا فانل مارکتینگ شده و وظیفه شماست که مراحل مختلف این قیف را به خوبی طراحی کنید تا مشتری با رضایت خاطر به مرحله انتخاب، تصمیم گیری و خرید برسد. برای این که با قیف بازاریابی بیشتر آشنا شوید و بتوانید بر اساس این فانل، استراتژی ویدیو مارکتینگ خود را پیش ببرید مقاله قیف بازاریابی ویدیویی چیست را مطالعه کنید.

3. چطور یک ویدئو باکیفیت تولید کنم؟

حالا نوبت اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش ویدئو مارکتینگ یعنی ساخت ویدئو می‌رسد. برای این کار شما دو گزینه پیش رو دارید؛ ساخت ویدئو را خودتان انجام دهید یا از یک آژانس بازاریابی یا یک شرکت تولید ویدئو کمک بگیرید.

با انتخاب گزینه اول، شاید در ابتدا ساخت ویدئو مارکتینگ برای شما کار سخت و چالش‌برانگیز به نظر برسد، اما بهتر است یک راز کوچک را با شما در میان بگذاریم: اولین ویدئوی شما قرار است بدترین فیلم شما باشد! عجله نکنید، اگر هر ویدئو نسبت به فیلم قبلی شما بهتر شود، منطقی است که اولین ویدئوی شما بدترین فیلم شما باشد، درست است؟

پس با خیال راحت و بدون استرس و نگرانی شروع به ساخت ویدئو کنید. ابتدا ایده خود را به شکل خلاقانه‌ای بنویسید و بعد روی تجهیزات خوب برای فیلم‌برداری، صدا و نورپردازی سرمایه‌گذاری کنید.

  • برای فیلم‌برداری بهترین گزینه داشتن یک دوربین عکاسی حرفه‌ای است. البته اگر در مراحل اولیه هستید، یک تلفن هوشمند باکیفیت تصویر بالا، کار شما را به‌خوبی انجام می‌دهد اما به یاد داشته باشید که در هنگام ضبط ویدئو از سه‌پایه استفاده کنید تا تصاویر شما متزلزل نشوند. بعد از ضبط ویدئو، آن را با برنامه‌های ادیت ویدئو ویرایش کنید.
  • برای نورپردازی اگر در محیطی با نور کم هستید از نور و روشنایی روز، کنار یک پنجره آفتاب‌گیر استفاده نمایید و در صورت لزوم تجهیزات نورپردازی مثل رینگ لایت و نور مصنوعی تهیه کنید.
  • کیفیت صدا هم یکی از مهم‌ترین فاکتورهای ساخت ویدیو مارکتینگ است، مطمئن شوید که صدا در ویدئوی شما واضح و به‌راحتی قابل شنیدن است. اگر صدای دوربین مبهم است می‌توانید یک میکروفون حرفه‌ای خریداری کنید (مطلب مرتبط: بهترین میکروفون برای ضبط ویدیو).

اما با انتخاب گزینه دوم یعنی آژانس بازاریابی یا شرکت تولید ویدئو، آنها با داشتن تجربه بالا و استفاده از تجهیزات حرفه‌ای کار را راحت می‌کنند ویدئوهایی باکیفیت بالا برای شما تهیه می‌کنند.

مارکتینگ

4. کجا ویدئوی خود را منتشر کنم؟

ممکن است هرگز «لحظه موعود» برای ارسال اولین ویدئوی شما فرا نرسد، بنابراین زمان را از دست ندهید و فقط شروع کنید. پلتفرم‌های مختلف ویدئویی، ارزش پیشنهادی متفاوتی دارند. درحالی‌که برخی به شما امکان می‌دهند ویدئوهای خود را به‌صورت یکپارچه در سیستم‌عامل‌های مختلف قرار دهید، برخی از آنها برای SEO عالی هستند و برخی به شما کمک می‌کند تا افراد را در رسانه‌های اجتماعی هدف قرار دهید. برای این منظور شما می‌توانید از آپارات برای میزبانی و به‌اشتراک‌گذاری فیلم‌های خود استفاده کنید.

5. چطور ویدئوی خود را ارزیابی کنم؟

اگر می‌خواهید تلاش و زحمات خود را در ویدئو مارکتینگ به‌سرعت بهبود بخشید، ضروری است که محتواهای جدید بارگذاری شده را مورد بررسی قرار دهید و عملکرد ویدئوهای قبلی را ارزیابی کنید. وقتی متوجه شوید چه چیزی کار می‌کند و چه چیزی کار نمی‌کند، بزرگ‌ترین دستاورد برای ارتقای ویدئوهای خود را به دست آورده‌اید. البته با توجه به اینکه چه استراتژی را برای انجام تبلیغات ویدیویی در نظر گرفته‌اید، ارزیابی شما ممکن است متفاوت باشد، برای مثال ممکن است شما بر اساس CPI یا هزینه به ازای نمایش کمپنی را طراحی کرده باشید و یا ممکن است بر اساس CPC یا میزان نرخ کلیک ویدئو تبلیغاتی‌تان بودجه مشخص کرده باشید، ما در اینجا چند راهکار برای ارزیابی محتوا ارائه می‌دهیم.

  • ابزار داشبورد

داده‌ها برای ویدئو مارکتینگ به همان اندازه بازاریابی سنتی ضروری و مهم هستند. ابزار داشبورد یا ردیاب، روشی قدرتمند برای جمع‌آوری معیارهای رسانه‌های اجتماعی شما، سنجش میزان بازگشت سرمایه (ROI) شما و بهبود تلاش‌های بازاریابی ویدیویی شما است.

داشبوردهای مختلفی وجود دارد، اما هنگام انتخاب داشبورد، یکی از اصلی‌ترین مواردی که باید به دنبال آن باشید سهولت ادغام آن با کانال‌های شما است. به‌طورکلی، ساده‌ترین گزینه این است که از داشبورد ارائه شده توسط ابزار زمان‌بندی خود استفاده کنید. با این کار می‌توانید محتوا و نتایج را به‌راحتی در یک مکان مقایسه کنید.

  • تست ویدئویی A/B

وقتی دو ویدئوی مختلف را به مخاطبان مشابه نشان می‌دهید، این تست ویدئویی A/B نامیده می‌شود و راهی است برای سنجش اینکه کدام ویدئو در رسیدن به اهداف بازاریابی شما مؤثرتر است.

آزمایش A/B با استفاده از Google Analytics نسبتاً ساده است و به شما امکان می‌دهد محتواهایی مانند متن و فیلم را با یکدیگر تعویض کنید و نتیجه را مقایسه نمایید. گزینه دیگر برای این تست، Unbounce است که به شما امکان می‌دهد چندین صفحه فرود برای آزمایش ایجاد کنید. هر دوی این موارد گزینه‌های قدرتمند تست A/B را ارائه می‌دهند.

  • پیگیری عملکرد در شبکه‌های اجتماعی

پلتفرم بارگذاری ویدیوها بزرگ‌ترین عامل در نحوه ارزیابی نتایج است. باید توجه داشته باشید هر پلتفرم دارای ابزار گزارش با معیارهای خاص خودش است؛ بنابراین برای یکپارچه‌سازی گزارش‌ها، توصیه می‌کنیم بر اساس معیارهایی که بیشترین اهمیت را برای شما دارند گزارش تهیه کنید.

ویدیو مارکتینگ

انواع ویدیو مارکتینگ چیست؟

محتوای ویدئویی یکی از جذاب‌ترین روش‌های تولید محتوا محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس آمار و نتایج بدست آمده در مجله نیویورک تایمز در آینده‌ای نه چندان دور استفاده از متن‌ها و نوشته‌ها منسوخ می‌شوند و محتواهای چندرسانه ای جای آن‌ها را می‌گیرند؛ از همین رو به جاست که بازایابان دیجیتالی روش‌های نوین را در استراتژی‌های خود در نظر بگیرند.

در قدم اول لازم است هدف و استراتژیِ ویدیو مارکتینگ خود را مشخص کنید تا بدانید دقیقا برای چه هدفی قصد ساخت ویدئو دارید. به طور کلی تولید محتواهای ویدئویی با 3 هدف ویدئوهای آگاهی دهنده، تعامل برانگیز و آموزشی دسته‌بندی می شوند که بنابر هدفی که در ابتدا برای خود و برندتان ترسیم کرده‌اید می‌توانید اقدام به تولید در آن زمینه کنید.

حال می‌خواهیم به معرفی انواع ویدئو مارکتینگ بپردازیم:

  • ویدیوهای بررسی محصولات

در دنیای دیجیتالی امروزی اغلب کسانی که قصد خرید یک محصول را داشته باشند غیرممکن است که سری به اینترنت نزنند. از همین رو، صاحبین برند لازم است برای محصولات خود ویدئویی ها در زمینه بررسی کامل و معرفی آن تهیه کرده باشند تا بتوانند در سریع ترین زمان ممکن کسانی که احساس نیاز به کالایی را پیدا کرده اند به مشتری تبدیل کنند.

توجه داشته باشید که برای اینکه این نوع ویدیوهای معرفی محصول بتوانند اعتماد مخاطبان را بیشتر جلب کنند بهتر است توسط افراد متخصص در آن حوزه تولید شوند. به طور مثال اگر محصول شما آرایشی است برای اینکه بتوانید اطمینان مخاطبین خود را بدست بیاورید بهتر است از اینفلوئسرهای فعال در حوزه آرایشی بخواهید در مورد محصول شما اقدام به تولید ویدئوهای بررسی نمایند.

  • ویدئوهای معرفی

یکی از انواع ویدیو مارکتینگ که تقریبا هر محصولی به آن ها نیاز دارند ویدئوهای معرفی هستند. در این نوع ویدئوها شما محصول خود را به روش‌های مختلف می‌توانید معرفی کنید. نکته‌ای که در خصوص این سبک از ویدئوها باید بدانید این است که این نوع از ویدئوها بیشتر در جهت رساندن صدای محصول جدید شما به گوش مصرف کنندگان کاربرد دارند. پس تا می توانید ویدیوها را جذاب و در سطح انتظار مخاطبتان بسازید.

  • ویدئو در خصوص قابلیت‌ها

بعد از ویدئوهایی که در خصوص بررسی و معرفی محصول خود ساختید حال نوبت به ویدئوهای جزئی‌تر می‌رسد. در این مدل از ویدئوها برای نشان دادن قابلیت‌های منحصربفردِ یک محصول ساخته می‌شوند. به طور مثال کمپانی تولیدکننده تلویزیون ایکس ویژن با تولید ویدئو در خصوص «نحوه اتصال موبایل به تلویزیون از طریق WiFi screen» می‌تواند مخاطبان بیشتری را به سمت برند خود جذب کند و همچنین موجب وفاداری بیشتر مشتریان فعلی خود شود.

  • ویدیوهای پرسش و پاسخ

یکی دیگر از انواع ویدیو مارکتینگ، تولید ویدئوهای پرسش و پاسخ است. به طور مثال می‌توانید ابتدا از مخاطبان خود بخواهید که سوالاتشان را برای شما بفرستند و سپس جلوی دوربین به تمام سوالات آن‌ها پاسخ دهید. این روش برای برندهای مصرف کننده بسیار موثر است و برای کمپانی‌های b2b پیشنهاد می‌کنیم که یک شخص از تیم شما با یک متخصص شروع به مصاحبه کند. همچنین ویدئوهایی می‌توانند در نظر مخاطبان برند شما بسیار موثر باشند و آن ها را به شما نزدیک‌تر کنند.

  • ویدئوهای انیمیشن – Animation Videos

یکی از روش هایی که می تواند باعث شود برند شما در ذهن مخاطبتان بماند، تولید ویدئوهای انیمیشنی است. استفاده از کاراکترهای مختلف و همچنین ایجاد حس خوب در ویدئوهایتان همگی در کنار هم سبب می شوند تا مردم برند شما بهتر و راحت‌تر به یاد بیاورند. یکی از معروف ترین برندهایی که با این کار توانسته مورد توجه مخاطبانش قرار بگیرد کمپانی Oreo است.

  • ویدئوهای تبلیغاتی – Commercial Videos

یکی از انواع ویدئو مارکتینگ که مورد توجه اغلب برندها قرار می‌گیرد، تولید ویدئوهای تبلیغاتی است. این ویدئوها معمولا کمتر از 1 دقیقه هستند و در تولید آن‌ها باید با داستان پردازی‌های جذاب و هیجان انگیز کاری کنید تا نظر مخاطب را به سمت ویدئو خود جذب کنید. این ویدئوها معمولا به معرفی و تبلیغ یک محصول کاربردی می‌پردازند.

  • ویدئوهای 360 درجه Videos °360

برای کمپانی‌هایی که دارای محصول هستند، ویدئوهای 360 درجه یکی از بهترین مواردی هستند که می توانند باعث شوند کاربر با اسکرول کردن تصویر تمام قسمت‌های محصول را از زوایای مختلف مشاهده کنند. این محتوای تصویری باعث می شود مخاطب این احساس کند که به صورت فیزیکی در حال مشاهده محصول است.

  • صحبت‌های زنده یا سخنرانی‌ها

یکی دیگر از ویدئوهایی که می‌تواند برای مخاطبین برند شما تاثیرگذار باشد، ویدئوی گفتگوی زنده یا سخنرانی‌ در حال اجرا است. این نوع ویدیوها بیشتر از هر ویدئوی دیگری می‌تواند پویایی تیم و مجموعه شما را به مخاطب نشان دهد. این سبک از ویدئوها را می‌توانید هم به صورت لایو و مستقیم از شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید و هم بخش‌هایی از ویدئوهای ضبط شده را با کمی ادیت و ویرایش بر روی صفحات اجتماعی خودتان منتشر نمایید.

  • ولاگ Vlog

ویدئو بلاگ یا ولاگ، ویدئوهایی هستند که در آن فردی روبروی دوربین می‌نشیند و شروع به ضبط ویدئو می‌نماید (ولاگ چیست؟). در این نوع ویدئوها معمولا افراد از تجربه‌های شخصی خودشان یا نظراتی که در مورد موضوع خاصی دارند شروع به صحبت می‌کنند. این سبک از ویدئوها بیشتر در بین اینفلوئنسرها مطرح است و شما می‌توانید با پرداخت هزینه، از آن‌ها بخواهید برای محصولات شما هم ویدیو بسازند. به این طریق افرادی که تاثیرگذاری بالایی در بین طیف وسیعی از جامعه دارند شروع به معرفی کامل محصول و ارائه تجربیات شخصی خودشان در استفاده از آن محصول می‌کنند و این در جلب اعتماد مشتریان شما بسیار موثر است.

  • فرهنگ سازمانی

اگر بتوانید با سناریوهای مختلف و در زمان‌های مناسب، از فرهنگ سازمانی خودتان ویدیو بسازید، می‌توانید نگاه مشتریان را به ارزش‌های سازمانی، اهداف و همچنین پویایی اعضای تیم خود جلب کنید. هرچقدر  ارزش‌ها و نقاط قوت و تمایز سازمان خود را بهتر به نمایش بگذارید مشتریانتان وفاداری بیشتری به برند شما پیدا می‌کنند.

نمونه‌ های موفق ویدیو مارکتینگ

امروزه ویدئوها بر دنیای دیجیتال تسلط دارند، هر بار که به شبکه‌های اجتماعی خود سر می‌زنید، نمونه‌ای از بازاریابی ویدئویی را مشاهده می‌کنید. در اینجا چند نمونه ویدئو مارکتینگ شناخته شده برای شما آورده‌ایم.

  • مدرسه تابستانی شهرداری تهران در آپارات

    تابستان 99 اولین تابستان کرونایی همه ما بود، بسیاری از نوجوانان در کنار دیگر اعضای خانواده مجبور به خانه‌مانی شده بودند، این موضوع باعث شکل گرفتن ایده آموزش‌ آنلاین رایگان برای کودکان و نوجوانان در سراسر کشور شد که توسط شهرداری تهران در پلتفرم آپارات و سایر شبکه‌های اجتماعی اجرا و مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

  • کمپین داو؛ «بهش بگو تو زیبایی»

نمی‌توان انکار کرد که ”Dove” در آفرینش داستان‌های خلاق و تشویق جامعه خود برای مشارکت در آن داستان‌ها، بسیار عالی و خلاقانه عمل می‌کند و ویدیوهایی که منتشر می‌کند جزء بهترین نمونه های ویدیو مارکتینگ به حساب می‌آیند.

Dove با تمرکز کمتر بر محصول و توجه بیشتر بر مأموریت خود، در ایجاد ویدئوهای احساسی که همدلی مخاطب را برانگیزد بسیار موفق بوده است. این ویدئوها باعث می‌شوند برند داو در ذهن مخاطب به‌عنوان یک برند دوست‌داشتنی و ارزش‌آفرین باقی بماند.

  • کمپین آلویز؛ «مثل یک دختر»

مانند داو، ”Always” با ترکیب پیام‌های قدرتمند با تصویری واقع‌گرایانه به بازاریابی مخاطبان هدف خود نزدیک شده است. در کمپین «مثل یک دختر» ، از یک توهین معروف برای جلب‌توجه مخاطب استفاده می‌شود و سپس گفتگو را در مورد معنیِ واقعیِ «دویدن، پرتاب کردن و مبارزه «مثل یک دختر» تغییر می‌دهند.

آنها از زمان شروع کمپین تحسین‌های زیادی دریافت کرده‌اند و از آن زمان برنده جایزه «امی»، جایزه بزرگ «کن» و جایزه «گرند کلیو» شده‌اند.

  • نایکی؛ رویای زنان دیوانه!

نایکی با ساخت این ویدئو 90 ثانیه‌ای با حضور کالین کپرنیک، در برابر تبعیض جنسیتی و کلیشه‌سازی در ورزش موضع می‌گیرد.

این آگهی توسط سرنا ویلیامز روایت می‌شود و نظرات منفی در مورد بیش از حد «دیوانه» یا «احساسی» بودن زنان ورزشکار را در کنار هم قرار می‌دهد. با نمایش فیلم‌های شگفت‌انگیز برخی از ورزشکاران زن برتر جهان در ورزش‌های خود، از ژیمناستیک گرفته تا تنیس، نایکی از جنبش‌های اجتماعی و همچنین ادامه میراث خود در تشویق نسل جدید ورزشکاران به عدالت و مبارزه با تبعیض جنسیتی استفاده می‌کند.

جمع بندی

ویدیو به عنوان یکی از انواع محتوا روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند و جایگاه ویژه‌تری در بازاریابی و مارکتینگ پیدا کرده است. در حال حاضر کسب و کارها و برندهای کوچک و بزرگ برای تحقق اهداف بازاریابی خود سرمایه گذاری زیادی روی ویدیو مارکتینگ می‌کنند. در این مقاله راجع به ویدیو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی صحبت کردیم و سعی کردیم شما را کاملا با مفهوم این نوع مارکتینگ، دلایل اهمیت آن، انواع ویدیو مارکتینگ و نکات مهم برای موفقیت ویدیوها صحبت کنیم.

امیدواریم به کمک اطلاعات این مقاله توانسته باشید دید بهتر و جامع‌تری از بازاریابی ویدیویی پیدا کرده باشید و بتوانید شما هم از این نوع بازاریابی برای موفقیت و دیده شدن کسب و کار خود استفاده کنید.

مطالب پیشنهادی برای شما
نظر شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.